z graščakom do razgledov

Team building v Prekmurju

Kolesarjenje z e-kolesi

Si vedel/a, da se ponašamo z največjim gradom v Sloveniji, ki ima kar 365 sob? Prav tam se začne in konča naše kolesarjenje. Pot se vije mimo najznamenitejših kotičkov Goričkega. Ob naravnem vrelcu mineralne vode se napolnimo z energijo in povzpnemo na najvišji vrh s stolpom. Le ta daje čudovit razgled nad Ledavsko dolino in sosednjo Avstrijo. V objemu gozdov nadaljujemo po Graničarski poti, ki je v preteklosti razdeljevala dva različna svetova. Čez stičišče Slovenije, Avstrije in Madžarske se po dolini vrnemo na graščakov prestol.

e-kolesarjenje
TRAJANJE: ca. 5h
Primerno za 8-20 oseb
Značilnosti ture
Potek

Team building aktivnost se bo začela s prevzemom električnih koles in čelad. Vodnik razloži potek aktivnosti in spomni na pravila, ki jih je med aktivnostjo potrebno upoštevati. S kolesi se nato odpravimo na kolesarsko doživetje, ki ga ob postankih popestrijo lokalne znamenitosti. Vodniki so lokalni posamezniki, ki svoj teren zelo dobro poznajo, zato bodo tvoji sodelavci o sami regiji veliko izvedeli. Tempo je odvisen od posamezne skupine, ki pa se vedno prilagodi sposobnostim udeležencev. Poleg postankov ob lokalnih znamenitostih ne bomo pozabili niti na ‘tekoče’ postanke. Konec pa lahko po predhodnem dogovoru začinimo tudi s kosilom.

Podatki ture
Lokacija: Grad na Goričkem
Start: po dogovoru
Trajanje ture: ca. 5 ur
Izvajanje: skozi celo leto
Kategorija: E-MTB
Dolžina: 36 km
Vzponi: 580 vm
Kondicijska zahtevnost: lažja
Spretnostna zahtevnost: osnovno
Podlaga:
Makadam
Asfalt
69€ / OSEBO
Tura vsebuje
Obvezna oprema
Dodatne možnosti
Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com