mimo orjaškega kostanja

Team building v Prekmurju

Kolesarjenje z e-kolesi

Pot, ki se vije v objemu gozdov. Iz termalne ravnine preideš do tipičnih gričevij Goričkega in pravega podeželskega življenja. Nagrajen boš s čudovitimi razgledi, ki se vrstijo drug za drugim. Dih pa ti bo, po pripovedih domačinov, vzelo vsaj 700 let staro orjaško drevo, navadni kostanj.  Ogledaš si edinstveno cerkev, katere korenine naj bi segale v davno leto 1200. Sprostiš pa se med sprehodom po dvignjeni učni leseni poti. Idilični kolesarski izlet, po še bolj idiličnem in pristnem Prekmurju.

e-kolesarjenje

TRAJANJE: ca. 5h

Primerno za 8-13 oseb

Značilnosti ture

Potek

Team building aktivnost se bo začela s prevzemom električnih koles in čelad. Vodnik razloži potek aktivnosti in spomni na pravila, ki jih je med aktivnostjo potrebno upoštevati. S kolesi se nato odpravimo na kolesarsko doživetje, ki ga ob postankih popestrijo lokalne znamenitosti. Vodniki so lokalni posamezniki, ki svoj teren zelo dobro poznajo, zato bodo tvoji sodelavci o sami regiji veliko izvedeli. Tempo je odvisen od posamezne skupine, ki pa se vedno prilagodi sposobnostim udeležencev. Poleg postankov ob lokalnih znamenitostih ne bomo pozabili niti na ‘tekoče’ postanke. Konec pa lahko po predhodnem dogovoru začinimo tudi s kosilom.

Podatki ture
Lokacija: Moravske Toplice
Start: po dogovoru
Trajanje ture: ca. 5 ur
Izvajanje: skozi celo leto
Kategorija: E-MTB
Dolžina: 32 km
Vzponi: 600 vm
Kondicijska zahtevnost: lažja
Spretnostna zahtevnost: osnovno
Podlaga:
Makadam
Asfalt
69€ / OSEBO
Tura vsebuje
Obvezna oprema
Dodatne možnosti
Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com