Team building

Aktivni team buildingi v Prekmurju

Ključ do uspešnega podjetja so zagotovo zaposleni. Jih želite nagraditi za njihovo delo ali pa jih med seboj bolj povezati, da bi delovali še bolje? Ponujamo vam edinstvene team buildinge v najbolj pristni regiji Slovenije.

Team building prispeva k večji harmoniji tima, še posebej ta, saj se udeleženci pri nas družijo v neokrnjeni naravi.

Vaši zaposleni bodo doživeli sproščujočo kolesarsko turo in med ostalimi aktivnostmi spoznali skrivnostno prekmursko regijo s skritimi kotički.

koriščenje-bonov

ORIENTACIJSKO KOLESARJENJE

Skupino razdelimo v time, ki ob pomoči naših vodnikov rešujejo uganke in izzive, s tem dobivajo napotke za nadaljno pot. Prava kombinacija kolesarjenja, timskega reševanja izzivov in spoznavanja Prekmurja.

raft mura river water fun activity

KOLESARJENJE Z RAFTINGOM

Vrhunska izkušnja za vseh ljubitelje narave in vode. Po prekolesarjeni trasi in spoznavanju prekmurske ravnice vas čaka adrenalinski spust po reki Muri. Razgiban in družabni team building s katerim vam zadovoljstvo vaših zaposlenih ne uide.

KOLESARJENJE Z ADRENALINSKIM PARKOM

Za vse tiste, ki se ne bojijo višine. Najprej bomo s kolesi odkrivali čudovito Prekmurje, nato pa nas čaka adrenalisko doživetje v objemu narave. Svoj adrenalin bomo zadovoljili v pustolovskem parku ob Bukovniškem jezeru.

TEMATSKO KOLESARJENJE

Izberite enega izmed naših enodnevnih izletov, kateremu lahko po želji dodamo še dodatne aktivnosti in tudi enkratno prekmursko kulinariko.

Enodnevni izleti

VEČDNEVNI TEAM BUILDING

Kdo pravi, da se smemo družiti le en dan? Za tebe in tvoje sodelavce organiziramo večdnevni team building, ki se vam bo za vedno vtisnil v spomin. Vsebuje poljubno izbrane aktivnosti, kot tudi namestitev in domačo kulinariko.

GORIČKI LOV ZA ZAKLADOM

Podajte se na edinstveno iskanje zaklada po Goričkem. Med kolesarjenjem boste na zanimiv način odkrivali goričke skrivnosti, ki vas bodo pripeljejo do pravega goričkega zaklada.

team building slovenia eat food drink visit

TOP KULINARIČNI TEAM BUILDING

Verjetno že veste, da je Prekmurje znano po odlični domači kulinariki. Zate in za tvoje sodelavce smo izbrali najboljše lokalne ponudnike, ki bodo s svojo ponudbo očarali vaše brbončice. Tokrat brez kolesa.

KOLESARSKI IZLET "PO CESTI GRADOV DO REKE MURE"

Za skupino sodelavcev, ki želijo poleg kolesarjenja spoznati tudi prekmursko zgodovino. Spoznavali jo bomo skozi oglede gradov, muzejev in tipično prekmursko kulinariko.

Vsako DOŽIVETJE pa lahko povsem PRILAGODIMO vašim željam.

Kontaktiraj nas

Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

hello@ridegoricko.com

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998