Team building

Aktivni team buildingi v Prekmurju

Ključ do uspešnega podjetja so zagotovo zaposleni. Jih želite nagraditi za njihovo delo ali pa jih med seboj bolj povezati, da bi delovali še bolje? Ponujamo vam edinstvene team buildinge v najbolj pristni regiji Slovenije.

Team building prispeva k večji harmoniji tima, še posebej ta, saj se udeleženci pri nas družijo v neokrnjeni naravi.

Vaši zaposleni bodo doživeli sproščujočo kolesarsko turo in med ostalimi aktivnostmi spoznali skrivnostno prekmursko regijo s skritimi kotički.

Izboljšanje komunikacije med udeleženci

Izboljšanje lastnosti posameznikov

Povečanje stopnje zaupanja v timu

Medsebojno zaupanje in povezovanje

Srečen delavec,
je dober delavec

PRILJUBLJENO

E-kolesarski izlet
Z graščakom do razgledov

Pot se vije mimo najznamenitejših kotičkov Goričkega. Ob naravnem vrelcu mineralne vode se napolnimo z energijo in povzpnemo na najvišji vrh Prekmurja.

Več...

E-kolesarski izlet
Pristno podeželje skozi zgodovino

Podeželska pot se vije po najbolj tipičnem delu Goričkega. V neokrnjeni naravi Krajinskega parka, med travniki, v objemu gozdov, tudi mimo vinogradov, kjer se naša pot začne.

Več...

E-kolesarski izlet
V objemu krošenj mimo orjaškega kostanja

Pot, ki se vije v objemu gozdov. Iz termalne ravnine preideš do tipičnih gričevij Goričkega in pravega podeželskega življenja. Nagrajen boš s čudovitimi razgledi, ki se vrstijo drug za drugim.

Več...

E-kolesarski izlet
Zgodovinska pot z energijsko močjo

Zgodovinska pot se začne v osrčju Termalne dežele, v Moravskih Toplicah. Ogledaš si eno najbolj edinstvenih stavb Slovenije, romansko rotundo, mimo katere je potekala glavna romarska pot med Barcelono in Kievom.

Več...
PRILJUBLJENO

ORIENTACIJSKO KOLESARJENJE

Skupino razdelimo v time, ki rešujejo uganke, izzive in s tem dobivajo napotke za nadaljno pot. Prava kombinacija kolesarjenja, timskega reševanja izzivov in spoznavanja Prekmurja.

Več...
PRILJUBLJENO

RAFTING NA MURI

Vrhunska izkušnja za vseh ljubitelje narave in vode. Po prekolesarjeni trasi vas čaka spust po reki Muri. Razgiban in družabni team building s katerim vam zadovoljstvo vaših zaposlenih ne uide.

Več...

Nekaj naših zadovoljnih strank

Vsako DOŽIVETJE pa lahko povsem PRILAGODIMO vašim željam.

Kontaktiraj nas

hello@ridegoricko.com

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998