Pristno podeželje

Team building v Prekmurju

Kolesarjenje z e-kolesi

Podeželska pot se vije po najbolj tipičnem delu Goričkega. V neokrnjeni naravi Krajinskega parka, med travniki, v objemu gozdov, tudi mimo vinogradov, kjer se naša pot začne. V neposredni bližini posestva Marof, ki je s svojo bogato zgodovino znano po vrhunskih vinih. Zapeljemo se mimo zgodovinskega obeležja v vasici Ženavlje, kjer je v začetku 20. stoletja pristal balon. Po poti nekdanje železne zavese se zavihtimo še do stražnice v Čepincih. Si predstavljaš kakšno je bilo življenje na tem območju, če ti je pot do bližnjega prijatelja preprečevala bodeča žična ograja?

e-kolesarjenje

TRAJANJE: ca. 5h

Primerno za 8-13 oseb

Značilnosti ture

Potek

Team building aktivnost se bo začela s prevzemom električnih koles in čelad. Vodnik razloži potek aktivnosti in spomni na pravila, ki jih je med aktivnostjo potrebno upoštevati. S kolesi se nato odpravimo na kolesarsko doživetje, ki ga ob postankih popestrijo lokalne znamenitosti. Vodniki so lokalni posamezniki, ki svoj teren zelo dobro poznajo, zato bodo tvoji sodelavci o sami regiji veliko izvedeli. Tempo je odvisen od posamezne skupine, ki pa se vedno prilagodi sposobnostim udeležencev. Poleg postankov ob lokalnih znamenitostih ne bomo pozabili niti na ‘tekoče’ postanke. Konec pa lahko po predhodnem dogovoru začinimo tudi s kosilom.

Podatki ture
Lokacija: Posestvo MAROF - Mačkovci
Start: po dogovoru
Trajanje ture: ca. 5 ur
Izvajanje: skozi celo leto
Kategorija: E-MTB
Dolžina: 43 km
Vzponi: 540 vm
Kondicijska zahtevnost: lažja
Spretnostna zahtevnost: osnovno
Podlaga:
Makadam
Asfalt
69€ / OSEBO
Tura vsebuje
Obvezna oprema
Dodatne možnosti
Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com