pot z energijsko močjo

Team building v Prekmurju

Kolesarjenje z e-kolesi

Zgodovinska pot se začne v osrčju Termalne dežele, v Moravskih Toplicah. Ogledaš si eno najbolj edinstvenih stavb Slovenije, romansko rotundo, mimo katere je potekala glavna romarska pot med Barcelono in Kievom. V objemu krošenj in mirnosti gozdov se podaš do nekdanjega skrivališča in zatočišča borcev prve Prekmurske čete. Sprostiš se ob žuborenju in lepoti Bukovniškega jezera. Na bližnjih energijskih točkah se napolniš s pozitivno energijo in narediš požirek ali dva vode z energijsko močjo. Vrnitev na izhodiščno točko pa bo popestrila Bela golobica, mojstrovina našega največjega arhitekta.

e-kolesarjenje

TRAJANJE: ca. 5h

Primerno za 8-13 oseb

Značilnosti ture

Potek

Team building aktivnost se bo začela s prevzemom električnih koles in čelad. Vodnik razloži potek aktivnosti in spomni na pravila, ki jih je med aktivnostjo potrebno upoštevati. S kolesi se nato odpravimo na kolesarsko doživetje, ki ga ob postankih popestrijo lokalne znamenitosti. Vodniki so lokalni posamezniki, ki svoj teren zelo dobro poznajo, zato bodo tvoji sodelavci o sami regiji veliko izvedeli. Tempo je odvisen od posamezne skupine, ki pa se vedno prilagodi sposobnostim udeležencev. Poleg postankov ob lokalnih znamenitostih ne bomo pozabili niti na ‘tekoče’ postanke. Konec pa lahko po predhodnem dogovoru začinimo tudi s kosilom.

Podatki ture
Lokacija: Moravske Toplice
Start: po dogovoru
Trajanje ture: ca. 5 ur
Izvajanje: skozi celo leto
Kategorija: E-MTB
Dolžina: 39 km
Vzponi: 500 vm
Kondicijska zahtevnost: lažja
Spretnostna zahtevnost: osnovno
Podlaga:
Makadam
Asfalt
69€ / OSEBO
Tura vsebuje
Obvezna oprema
Dodatne možnosti
Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com