orientacijsko kolesarjenje

Team building v Prekmurju

Kolesarjenje z e-kolesi

Bi radi preizkusili vaše orientacijske sposobnosti v eni najbolj skrivnostnih regij v Sloveniji? Z vašo ekipo sodelavcev in timskim duhom vam bo zagotovo uspelo priti do cilja. Da ne boste čisto prepuščeni sami sebi, vam bomo pomagali z namigi, ki vas bodo popeljali do cilja. Hkrati pa boste spoznali tudi lokalne zanimivosti in znamenitosti. Zagotavljamo vam doživetje, ki ga z vašo ekipo ne boste nikoli pozabili.

e-kolesarjenje

TRAJANJE: 5 - 6 ur

Primerno za 8-20 oseb

Značilnosti ture

Potek

Team building aktivnost orientacijskega kolesarjenja se bo začela s prevzemom električnih koles in čelad. Udeleženci se najprej razdelite v poljubne skupine. Vsak vodja skupine prejme spisek nalog, zemljevid, kompas, blokec in pisalo. Vsaka skupina pa prejme tudi najnujnejše pripomočke za morebitna popravila koles. Skupine bodo štartale z zamikom, mi pa bomo čas, ki ga bo vsaka porabila do prihoda na cilji pridno izmerili. Z uspešnim sodelovanjem v skupini in s timskim duhom boste morali uspešno opraviti orientacijske naloge, ki vam bodo pomagale pri izbiri smeri kolesarjenja. Pripravljene naloge so povezane z lokalno tematiko, zato boste ob kolesarjenju tudi bolje spoznali skrivnostno regijo. Člani ekipe Ride Goričko bodo vedno v neposredni bližini in vam bodo na voljo v primeru, da boste potrebovali pomoč. Zmagovalna ekipa bo tista, ki bo v najkrajšem času prispela na cilj. Po predhodnem dogovoru pa se po napenjanju možganov in kolesarjenju lahko okrepčate s prekmurskim kosilom.

Podatki ture
Lokacija: Grad na Goričkem
Start: po dogovoru
Trajanje ture: 5 - 6 ur
Izvajanje: skozi celo leto
Kategorija: E-MTB
Dolžina: 36 km
Vzponi: 580 vm
Kondicijska zahtevnost: lažja
Spretnostna zahtevnost: osnovno
Podlaga:
Makadam
Asfalt
69€ / OSEBO
Tura vsebuje
Obvezna oprema
Dodatne možnosti
Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com