drugi izleti

izleti po prekmurju

Bi radi presenetili vaše prijatelje, družino, tiste, za katere vam je mar, tiste s katerimi želite stopiti izven meja vsakdanjika. Bi z njimi preprosto želeli doživeti nekaj drugačnega? Ponujamo vam doživetje, popoln odklop, kjer za vse poskrbimo mi. Organiziramo celotno dogodivčino, prenočišče, izlete na kolesu, dodatne aktivnosti, tudi na odlično prekmursko kulinariko ne pozabimo.

Nudimo tudi najem turnokolesarskega vodnika in/ali lokalnega turističnega za vnaprej organizirane izlete.

Poleg kolesarjenja organiziramo tudi:

AVTOBUSNI / KOMBI IZLETI

Organizirani izleti za večje ali manjše skupine po idiličnem Prekmurju. V regiji, kjer se čas preprosto ustavi. Skupaj bomo spoznavali znamenitosti Prekmurja, okusili domačo kulinariko in za še boljšo izkušnjo dodali nekaj aktivnosti po lastni izbiri.

VODENI POHODI

Prekmurje z Goričkim ima zelo razgiban teren. Ni le raj za kolesarje pač pa tudi za pohodnike. Ima številne pohodniške poti. Z lokalnim vodnikom boste poleg znanih poti, odkrili tudi skrite kotičke Prekmurja. Pohodništvu pa lahko po želji dodamo tudi kulinarično doživetje in različne oglede.

DODATNE AKTIVNOSTI

Naša ponudba vključuje dodatne aktivnosti, ki vam bodo po žilah pognale adrenalin. Izbirate lahko med spustom po reki muri (raftingom), obiskom pustolovskega parka, paintballom in podobno.

Vsako DOŽIVETJE pa lahko

povsem PRILAGODIMO vašim željam.

Kontaktiraj nas
Če imate kakšna vprašanja ali posebne želje nas kontaktirajte brez zadržkov, mi pa vam bomo pripravili nepozabno doživetje.

Peter (SLO/GER) – 00386 41 877 807

Jure (SLO/ENG) – 00386 51 357 998

 

hello@ridegoricko.com